• Veurspel 2017
  • Banner algemeen 3
  • 11-11_2017_stunt
  • raad
  • Begoajers_2017_GGdp
  • Straotparade (2)
  • Afzwaaiers_2017
  • Straotparade 2017 (1)
  • Lintjesregen_2018
  • Winnar GGDP 2017
  • Straotparade 2017 (3)
  • k Andreo LX en Han 2

Stichting de Peeënstekers verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Stichting de Peeënstekers verwerkt persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens van:

  • Vrijwilligers van Stichting de Peeënstekers. Zij zorgen er voor dat Carnaval in het Peeënrijk op georganiseerde wijze gevierd kan worden. Voorbeelden van vrijwilligersfuncties zijn:
    • Verkeersregelaars voor de Optochten;
    • Commissieleden;
    • Jurryleden en begeleiders voor diverse evenementen;
    • Stichtingsleden/raadsleden.
  • Personen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn, waar wij een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad.
  • Mensen die interesse tonen in een financiële bijdrage aan het Dongens carnavalsleven via bijvoorbeeld de ‘Club van 66’ of de verschillende sponsoren van onze evenementen.

Van deze personen verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam;
  • Geboortedatum;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Verwerken wij ook bijzondere persoonsgegevens?
Wij verwerken alleen bijzondere persoonsgegevens als wij dat moeten op basis van de wet, met jouw toestemming of als je dat ons vraagt. In dat laatste geval verwerken wij deze gegevens alleen als dat noodzakelijk is voor onze dienstverlening.

Wij controleren actief of gegevens die van de wet niet mogen worden opgeslagen, zoals een BSN-nummer, niet worden geregistreerd.

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens?
Stichting de Peeënstekers verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Aankondiging van toekomstige evenementen en benaderen van deelnemers.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?
Stichting de Peeënstekers bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen wij persoonsgegevens met derden?
Stichting de Peeënstekers verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?
Stichting de Peeënstekers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via .

Maken wij gebruik van cookies?
Stichting de Peeënstekers gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Kunt u persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting de Peeënstekers en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar . We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Stichting de Peeënstekers wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Binnenkort

 CV vergadering
 zo 04 november 2018 - 11:11u
 `t Vaartje
 11 - 11 viering
 za 10 november 2018 - 00:00u
 
 Jeugdprins en prinsesverkiezing
 zo 11 november 2018 - 00:00u
 
 Grand Gala du Pee
 za 17 november 2018 - 00:00u
 
 CV vergadering
 zo 09 december 2018 - 11:11u
 d'n Ouwe Sok
 CV vergadering
 zo 06 januari 2019 - 11:11u
 `t Karrewiel
 Straotparade
 zo 13 januari 2019 - 00:00u
 
 Dreke 44 jaor (kinderjubileum) middag voor genodigden
 za 19 januari 2019 - 00:00u
 
 CV vergadering
 zo 03 februari 2019 - 11:11u
 de Gouden Leeuw
 Vrijdag sauwelavond
 vr 08 februari 2019 - 00:00u
 
 Zaterdag Sauwelavond
 za 09 februari 2019 - 00:00u
 
 Jeugdsauwelmiddag
 zo 10 februari 2019 - 00:00u
 
 Ut Grote Veurspel
 za 23 februari 2019 - 00:00u
 
 CV vergadering
 zo 24 februari 2019 - 11:11u
 de Viersprong
 Lintjesregen
 vr 01 maart 2019 - 00:00u
 
 Carnavaleske intocht
 za 02 maart 2019 - 00:00u
 
 Carnavalsmis
 zo 03 maart 2019 - 10:30u
 
 Grote optocht
 zo 03 maart 2019 - 13:30u
 
 Kinderoptocht
 ma 04 maart 2019 - 13:30u
 
 Lampkesoptocht en slotpolonaise
 di 05 maart 2019 - 00:00u
 
 CV vergadering
 zo 24 maart 2019 - 11:11u
 de Valk

Motto 60e Carnavalsjaar

motto 2017 2018

Zoeken

Sponsors

ad jouwfeestwinkel
ad uitert
ad 2stage AVE

Contact

E-mail :

Postadres:
Merwedelaan 1
5101 VP  Dongen

Vrijwilligers

Stichting de Peeënstekers is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Verkooppunten

Kaartverkoop en Merchandise

Jouwfeestwinkel.nl - Hoge Ham 103
DA Ingrid - Looiersplein 27-28
Leijten B.V. - Hoge Ham 80-82