Zaterdagmiddag 13 november 2021 is in samenwerking met Dongen Media de alternatieve 11-11 viering opgenomen in de Cammeleur. Tijdens deze alternatieve viering is de nieuwe hofhouding van prins Andreo en het motto voor het carnavalsseizoen gepresenteerd. Ben je ook benieuwd? Kijk dan snel naar de uitzending op ons Youtube kanaal: https://youtu.be/wyvPOIT9qFU

Komende week verschijnt er een uitgebreid interview met onze nieuwe hofhouding op Dongen Nieuws.

Na de berichtgeving van vrijdagavond over de nieuwe Corona maatregelen heeft stichting de Peeënstekers besloten de 11-11 viering op zaterdagavond 13 november 2021 niet door te laten gaan. Tijdens de 11-11 viering wordt traditiegetrouw de nieuwe hofhouding van prins Andreo en het motto voor het carnavalsseizoen gepresenteerd. Door de nieuwe maatregelen is dit helaas niet mogelijk.

Stichting Peeënstekers zal op een creatieve en veilige manier op een later moment de bekendmaking van de hofhouding presenteren via de media en onze website (www.peeenstekers.nl).

Rond de 11e van den 11e oftewel 11 november, wordt in het Peeënrijk een 11-11 viering gehouden. Op deze feestelijke bijeenkomst wordt de nieuwe hofhouding van Prins Andreo gepresenteerd door stichting 'de Peeënstekers'. Volgens protocol wordt de hofhouding, bestaande uit Prins, adjudant, leden raad van elf, hofdames en hoffotograaf benoemd. Na het bekendmaken van de hofhouding barst het 11-11 feest pas echt los. Op deze avond wordt ook de vereniging bekend gemaakt die zich de rest van het carnavalsseizoen Peejenploeg van ut jaor mag noemen.

 

Motto 64e Carnavalsjaar

Pinneke 2022

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys