Hallo Peekes en Peeërinnekes,

De herfstbladeren gaan al weer vallen en dan begint bij ons het carnavalsgevoel te kriebelen. Want zondag 11 november is het alweer Jeugd Prins en Prinses Verkiezing. Daarin wordt gestreden om wie Prins Dreke de 44e en prinses wordt. Tijdens het komende carnavalsseizoen zullen zij onder het speciale jubileummotto ‘Dreke, al 44 jaor un Peeke’ vooropgaan in het Peeënrijk.


Zoals je weet mag je, als je in Dongen in groep 7-8 van de basisschool zit of in Dongen woont en 11 of 12 jaar bent, jezelf opgeven voor deze verkiezingen. De middag begint om 14:00 uur in de Cammeleur en je mag gratis naar binnen. De deur gaat al open om 13:30 uur.


Tijdens deze middag gaan alle jongens en meisjes die zich hebben opgegeven een aantal spelletjes doen. Wie die middag de meeste punten haalt heeft de meeste kans om Jeugd Prins of Prinses te worden. Maar we hebben ook 11 raadsleden en 4 hofdames nodig.

Dus vul snel het inschrijfformulier in dat je op school hebt gekregen. Of haal het van de website af. Je vindt het formulier HIER . Vul het formulier in en lever het vóór vrijdag 9 november in bij één van de adressen die erop staan. Je mag het ook sturen naar  


Het is natuurlijk wel gezellig als er die middag ook kinderen zijn om je aan te moedigen; dus nodig al je klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, opa’s en oma’s uit om te komen kijken in de Cammeleur. Want het is natuurlijk wel tof dat als jij bezig bent met een spel de hele zaal jou aanmoedigt!!!! Dus breng de hele club mee op: zondag 11 november om 14:00 uur naar de Cammeleur. De deur gaat al open om 13:30, dus ben op tijd, dan heb jij in ieder geval een goed plekje. Zet deze datum dus vast op de kalender.


Peeloof (groetjes) en tot 11 november. De KinderKommissie

Dreke 44 jaor

Motto 62e Carnavalsjaar

pinneke 2020 KLOMP resized

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys