Grand Gala du Pee

Twee weken na de 11-11 viering wordt in het Peeënrijk het Grand Gala du Pee, het songfestival gehouden.

Carnaval Pee 26-11-2022 Carnaval Pee Café - zalencentrum De Viersprong Carnaval Pee Foto's vorige edities

Je kunt je nu inschrijven voor een van de leukste pre-carnavalsactiviteiten in ons Peeënrijk: het Grand Gala du Pee!! Ons eigen Peeënrijkse Songfestival.

We kunnen jullie alvast beloven dat het een sensationele, gezellige en sfeerrijke editie gaat worden op een nieuwe locatie. We verwelkomen jullie graag in de Viersprong op 26 november 2022 om 20.00 uur.

Je kunt meedoen aan de wedstrijdklasse en strijden om de 1e plaats. Het enige dat je hoeft te doen is een een orginele tekst maken op orginele muziek en wie weet ga je niet alleen met die felbegeerde notenbalk naar huis, maar mag je je een jaar lang de titel dragen van Winnaar van de grootste Carnavalskraker van het Peeënrijk.

Zie je de wedstrijdklasse of het schrijven van een nieuw nummer niet zo zitten? Niet getreurd, er is altijd nog ons Blèr du Pee, ook wel bekend als de leutklasse. Je verzint gewoon een carnavaleske tekst op een bestaande melodie, je trekt en leuke outfit aan en je komt shinen op ons podium! Wel is het van belang dat de carnavalsmelodie minimaal 11 jaar of ouder is.

En mocht je echt niet willen zingen? Kom dan gewoon gezellig kijken. Dit wil je gewoon niet missen. Zet 26 november 2022 alvast in je agenda.

Zing je graag en heb je zin in een geweldige avond vol leut en muziek, meld je dan snel aan. Alleen, met zijn twee of met de hele vereniging. Het maakt niet uit! Twijfel niet meer, maar schrijf je in! Dit kan via het formulier hier. Wacht niet te lang, want de inschrijving sluit op 6 november 2022.

Wij hebben superveel zin in deze speciale editie. We gaan er met zijn allen een geweldige avond van maken vol leut en gezelligheid. Tot dan!Uitgelichte afbeelding event

Contactpersoon

Rick Evers
Stichting de Peeënstekers
Contact ›

Sfeerimpressie

Meer evenementen

Jeugdprins verkiezing

Carnaval Pee20-11-2022
Carnaval PeeDe Cammeleur
Op zondag 20 november 2022 vindt weer de Jeugdprin...

Café d’ Ouwe Sok

Carnaval Pee11-12-2022
Carnaval PeeCafé d’ Ouwe Sok
In de periode van oktober tot en met de eerste maa...

Café ’t Karrewiel

Carnaval Pee08-01-2023
Carnaval PeeCafé ’t Karrewiel
In de periode van oktober tot en met de eerste maa...

Sauwel

Carnaval Pee26-01-2023 t/m 28-01-2023
Carnaval PeeDe Cammeleur
Diverse creaties zullen deze avond hun opwachting ...

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 65e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2022 Peeënstekers Pee icon