Dit seizoen organiseert Stichting de Peeënstekers in de Cammeleur weer Peeënrijk Got Talent.

Op zondagmiddag 2 februari zal vanwege het enorme succes van vorig jaar de tweede editie van Peeënrijk Got Talent plaatsvinden. Deze middag is speciaal voor de jeugd om hun verborgen talenten aan groot publiek te laten zien. Peeënrijk Got Talent is voortgekomen uit de jeugdsauwel. Door het teruglopen van het aantal deelnemertjes is vorig jaar besloten ook andere acts toe te laten om een middagvullend programma aan het Dongens publiek te kunnen aanbieden. Voor het jeugdsauwelen hebben zich al enkele deelnemertjes aangemeld. Vind je jeugdsauwelen nog te moeilijk dan mag je ook mee doen met de minijeugdsauwel of de moppentrommel. Er mogen ook andere acts ten uitvoering gebracht worden, dus ben je goed in playbacken, zingen, dansen, goochelen enzovoort, meld je dan snel aan!!

Aanmelden kan via of via tav René Broeders
Neem gezellig je ouders, opa`s en oma`s, ooms en tantes mee want de entree en deelname van deze middag zijn geheel gratis.

Peenrijk got Talentl 10 02 2019 95

Jeugdoppersauwelaar 2019: Rik Broeders als Peerke Peeënpiraat

 

Zondagmiddag 10 februari was de eerste editie van de jeugdmiddag Peeënrijk Got Talent. De zaal van de Cammeleur, wat tijdens carnaval “Ut Swingende sportpaleis” heet, afgeladen vol.

De presentatie van de middag was in handen van het bekende duo Tinus & Thieu, zij hebben er samen met de kinderen een waar feest van gemaakt.

Maar liefst 9 acts werden er op het toneel vertoond. Van zang en dans tot playback en sauwel.

De volgende deelnemers hebben deze middag hun talenten laten zien

Kaz van Gils heeft samen met zijn vriendjes 2 eigen geschreven nummer gezongen. Lenn Stoop zong het nummer “Leef” van André Hazes en kreeg heel de zaal aan swingen. Noa Stoop en Emma van Loon deden de zaal met hun turn act volledig versteld staan. Rik Broeders wist met zijn playback act van het nummer van Lamme Frans “wij zijn twee vrienden” de zaal helemaal mee te krijgen. Levy Panis vertelde in sauwelton een aantal grapjes dit deed hij met zoveel flair dat de hele zaal plat lag van het lachen.

Ook waren er 4 jeugdsauwels: Simon de Jongh met zijn typetje Pastoor Bim Bam Bom wist de zaal te boeien met wat hij als pastoor allemaal moet doorstaan. Jelle Verdaasdonk was als Christje het Toeristje aan het kamperen in de Cammeleur, het was een fijne plaats om te kamperen alleen het toilet is wat moeilijk te vinden. Rik Broeders kwam als Peerke Peeënpiraat en wist met zijn avonturen als piraat de zaal volledig op zijn hand te krijgen. Ook Freek van Baaren ging in de ton en kwam als Peeën Boer, hij had bij een Peeënploeg toch een heel ander idee dan dat een groepje personen zijn die graag carnaval vieren. De zaal ging volledig uit zijn dak bij het zien van al deze geweldige acts.

De deelnemers werden door een deskundige jury voorzien van positieve feedback. Ook vielen er nog prijzen te verdelen. Zo ging Kaz van Gils en Friends er met de prublieksprijs vandoor. Rik Broeders mag zich jeugd-oppersauwelaar 2019 noemen, Jelle Verdaasdonk werd tweede en ging er tevens met de publieksprijs voor de jeugdsauwelaars vandoor, Freek en Simon werden gedeeld derde.

Stichting “de Peeënstekers” kijkt terug op een mooie middag en hier zal volgend jaar zeker een vervolg op komen, houd de social media in de gaten!

Peenrijk got Talentl 10 02 2019 204  Peenrijk got Talentl 10 02 2019 194 Peenrijk got Talentl 10 02 2019 182

Peeënrijk Got Talent!

Traditiegetrouw organiseert Stichting “de Peeënstekers” op zondagmiddag na het sauwelweekend de jeugdsauwelmiddag.
Vanaf dit jaar wordt deze middag uitgebreid naar een heuse talentenshow, Peeënrijk Got Talent!

Talent kan natuurlijk van alles zijn sauwelen (11 min.), mini sauwel (5 min.), zingen, dansen, goochelen, hooghouden, baltruckjes, toneelspelen noem maar op.

Daarom is stichting “de Peeënstekers” op zoek naar Dongense kinderen die hun talent deze middag wil laten zien.

In samenwerking met een ervaren sauwelaar, toneelspeler en danseres organiseert Stichting “de Peeënstekers” daarom op vrijdag 28 december om 19:00 uur een workshop,
zodat je kunt laten zien wat je talent is, en om je eventueel te voorzien van tips en tricks. 
De workshop wordt gehouden bij café – zalencentrum de Viersprong Kanaalstraat 10.

Dus ben je tussen de 8 en 18 jaar en wil jij je talent laten zien voor een groot publiek, meld je dan nu aan via

Peeenrijk Got Talent! is zondagmiddag 10 februari 2019 om 14:00u in de Cammeleur.

jeugdsauwel 4 2 2018 0051

 

Motto Dreke 45ste

Motto KK 2019 boer

Zoeken

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys

Contact

E-mail :

Postadres:
Merwedelaan 1
5101 VP  Dongen

Vrijwilligers

Stichting de Peeënstekers is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Verkooppunten

Kaartverkoop en Merchandise

DA Ingrid - Looiersplein 27-28
Leijten B.V. - Hoge Ham 80-82