11-11 Viering

Michel Speltie
Stichting de Peeënstekers

20/07/2024

Op zaterdag 12 november 2022 is het eindelijk zover. Dan vieren we de start van het nieuwe carnavalsseizoen met de 11-11 viering. Op deze feestelijke bijeenkomst in de Cammeleur, die bestaat uit het protocollaire deel en de feestavond, wordt de nieuwe hofhouding van Prins Andreo gepresenteerd door stichting ‘de Peeënstekers’. De grote vraag is: krijgen we een nieuwe Prins? Of Prinses? En wie treden er toe tot de hofhouding?

Na de bekendmaking van de hofhouding barst het feest los en wordt de avond muzikaal ingevuld door twee Peeënrijkse kapellen, namelijk Hoe Ist? en blaaskapel WOW!. Twee kapellen die een oorsprong hebben als jeugdhofkapel.

Naast deze twee kapellen zal de band ‘Mork en de Jaankers’ de avond verder muzikaal invullen met eigentijdse carnavaleske muziek. Lekker met de boerenklompen stampen en mee-blèèren op de boeren-klassiekers van ’t platteland. Achterhoeks, Twents, Brabants, Limburgs: het komt allemaal voorbij en wordt moeiteloos vertolkt met een flinke dosis gitaar en stevige drumpartijen. DJ Royor is ook van de partij voor de muzikale intermezzo’s en hij sluit de feestavond af met een geweldig feestje.

Later op de avond wordt bekend gemaakt wie zich de rest van het carnaval seizoen 2022-2023 Peejenploeg van ut jaor mag noemen. De zaal gaat open om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon