Feestelijke vooruitzichten na Peeënfestival!

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

20/07/2024

Na een fantastisch Peeënfestival kijkt Stichting de Peeënstekers reikhalzend uit naar komende evenementen. Dit weekend belooft een waar feest te worden met twee spetterende festiviteiten:

Zaterdag 25 november – Grand Gala du Pee Op 25 november vindt de 50e editie van het Grand Gala du Pee plaats bij Café de Salamander. Tien gloednieuwe nummers strijden in de wedstrijdklasse om de felbegeerde notenbalk, terwijl in de leutklasse Blèr du Pee negen deelnemers hun eigen tekst presenteren op bestaande nummers. Het evenement, gepresenteerd door Jelger Elzinga en Bas van Disseldorp, start om 20:00 uur (deuren open om 19:30 uur). Kaarten à €5,- zijn exclusief verkrijgbaar bij de Salamander. Mis dit fantastische evenement niet!

Zondag 26 november – Jeugdprins en -prinsesverkiezing Op zondag 26 november om 13:30 uur in de Poort (Gasthuisstraat 3, 5104 HP Dongen) vindt de Jeugdprinsenverkiezing (JPV) plaats. Met 17 enthousiaste kinderen die strijden voor een plekje in de jeugdhofhouding, belooft het een feestelijke middag te worden. Alle deelnemende kinderen worden om 13:15 uur verwacht, gehuld in zwarte kleding. Breng gerust familie mee, gehuld in kleurrijke carnavalsoutfits. De Peeënstekers zien uit naar een gezellige middag vol onthullingen en plezier!

Sauwelweekend – Oproep jong talent! Het seizoen wordt voortgezet met het Sauwelweekend, georganiseerd door Stichting de Peeënstekers in De Cammeleur op 25-26-27 januari 2024. Dit jaar bieden we ook een podium voor jong talent! Ben jij een lolbroek, kletskous, grappenmaker of moppentapper? Meld je snel aan bij de sauwelcommissie via handenboer@peeenstekers.nl en schitter in “de echte sauwelton.” 

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon