Feestmiddag ’t Stamperke: Carnavalspret voor kinderen in ’t Peeënrijk!

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

Het is weer bijna zover: carnaval staat voor de deur en dat betekent feest in Peeenrijk! Om alle kinderen in ’t Peeënrijk alvast in de feeststemming te brengen, organiseert Stichting de Peeënstekers op zaterdag 13 januari 2024 een gezellige kindermiddag in de Poort. Kinderen van groep 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om deel te nemen aan een middag vol spelletjes, creativiteit en natuurlijk dansen op de vrolijke klanken van onze carnavaleske dj.

De feestvreugde wordt verhoogd door het speciale bezoek van verschillende buitenlandse raden, wat de middag nog kleurrijker maakt. Dus trek je mooiste carnavalsoutfit aan en nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen een onvergetelijke middag te beleven.

Voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd, en elke kleine feestvierder kan bovendien een leuke verrassing verwachten. De entree is gratis, en de feestmiddag duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Kortom, een middag vol plezier en gezelligheid voor de jonge carnavalsvierders van Peeenrijk. Mis het niet!

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon