Geweldige kindercarnavalsmiddag ‘t Stamperke

Ton Verhoeven
Stichting de Peeënstekers

03/12/2023

Afgelopen zaterdag, 14 januari 2023, was het eindelijk zover: na twee jaar wachten werd er weer een editie van kindermiddag ’t Stamperke georganiseerd. De middag begon om 13.30 uur in jongerencentrum De Poort en al snel stroomden de kinderen eerste binnen. Prins Dreke de 48e en Prinses Tessel verwelkomden de jeugdraden van de Vattebieren (Tilburg) en van Sooike (Gilze-Rijen). Na de officiële plechtigheid barstte het feest pas echt los!

Er waren verschillende spelletjes aanwezig en voor de creatievelingen was er een aparte knutselplek, waar kinderen zich konden uitleven met allerlei materialen. Alle kinderen kregen een stempelkaart voor hun drinken, chips, snoep en een lootje voor de loterij. Binnen een half uur hadden we al een toegangersaantal van 100 kinderen, de eerste tekenen voor een drukke middag voor de Kinderkommissie. Uiteindelijk kwamen er 135 kinderen opdagen, een grote opkomst waar we niet op hadden gerekend. Er werd volop gedanst en gezongen. En na het ontdekken van de karaokeset werd het pas echt feestje met prachtige optredens en dansacts.

We kijken terug op een zeer geslaagde middag en dit alles was niet mogelijk geweest zonder de organisatie van de Kinderkommissie en de vele sponsors. Hierbij wil de Kinderkommissie de volgende bedrijven en organisaties bedanken: Marijn en Matthijs van 2M Light Production voor het muziek en geluid, Joke van den Herberg voor de drank, Nettorama Oosterhout voor de chips, De Poort voor het beschikbaar stellen van de zalen, de Zomerspelen voor het beschikbaar stellen van materiaal, Café – zalencentrum De Viersprong, Café de Salamander en Tirage art voor het leveren van de sleutelhangers voor de kinderen.

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2023 Peeënstekers Pee icon