Inschrijven Grand Gala du Pee 2022

Rick Evers
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

Je kunt je nu inschrijven voor een van de leukste pre-carnavalsactiviteiten in ons Peeënrijk: het Grand Gala du Pee!! Ons eigen Peeënrijkse Songfestival.

We kunnen jullie alvast beloven dat het een sensationele, gezellige en sfeerrijke editie gaat worden op een nieuwe locatie. We verwelkomen jullie graag in de Viersprong op 26 november 2022 om 20.00 uur.

Je kunt meedoen aan de wedstrijdklasse en strijden om de 1e plaats. Het enige dat je hoeft te doen is een een orginele tekst maken op orginele muziek en wie weet ga je niet alleen met die felbegeerde notenbalk naar huis, maar mag je je een jaar lang de titel dragen van Winnaar van de grootste Carnavalskraker van het Peeënrijk.

Zie je de wedstrijdklasse of het schrijven van een nieuw nummer niet zo zitten? Niet getreurd, er is altijd nog ons Blèr du Pee, ook wel bekend als de leutklasse. Je verzint gewoon een carnavaleske tekst op een bestaande melodie, je trekt en leuke outfit aan en je komt shinen op ons podium! Wel is het van belang dat de carnavalsmelodie minimaal 11 jaar of ouder is.

En mocht je echt niet willen zingen? Kom dan gewoon gezellig kijken. Dit wil je gewoon niet missen. Zet 26 november 2022 alvast in je agenda.

Zing je graag en heb je zin in een geweldige avond vol leut en muziek, meld je dan snel aan. Alleen, met zijn twee of met de hele vereniging. Het maakt niet uit! Twijfel niet meer, maar schrijf je in! Dit kan via het formulier hier. Wacht niet te lang, want de inschrijving sluit op 6 november 2022.

Wij hebben superveel zin in deze speciale editie. We gaan er met zijn allen een geweldige avond van maken vol leut en gezelligheid. Tot dan!

Met muzikale groet, Commissie Songfestival

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon