Grand Gala Du Pee 2023

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

Grand Gala Du Pee en Blèr du Pee! Ben jij er al klaar voor? Na onze vorige oproep gonst het in het Dongen. Verschillende verenigingen hebben al aangegeven ook dit jaar graag mee te willen doen aan het Grand Gala du Pee!

Ben jij er ook bij? Want ondanks enkele laatste warme dagen, heeft de herfst stiekem al zijn entree gemaakt. En dan is het echt zo weer 25 november 2023! De avond waarop jullie kunnen shinen op het podium en de titel van het beste Carnavalslied van het Peeënrijk 2024 in de wacht kunnen slepen! Dit jaar strijken wij neer in het gezellige café De Salamander!

Vanaf de eerste CV-vergadering op zondag 1 oktober bij de Stapperij kunnen jullie je inschrijven. Dat betekent wel dat je nu al aan de slag kunt! Zangers en zangeressen optrommelen, lekker schrijven, muziek maken en misschien al repeteren.

Zie je de wedstrijdklasse of het schrijven van een nieuw nummer niet zo zitten? Niet getreurd, er is ook dit jaar ons Blèr du Pee, ook wel bekend als de leutklasse. Je verzint gewoon een carnavaleske tekst op een bestaande melodie, je trekt een leuke outfit aan en we zien je graag op ons podium! Wel is het van belang dat de carnavalsmelodie minimaal 11 jaar of ouder is.

Genoeg werk aan de winkel. Lekker alvast in de carnavalssfeer komen! Hopelijk zien we jullie op de eerste CV vergadering. We zullen zorgen dat we genoeg inschrijfformulieren bij ons hebben. Binnenkort volgt er meer info over de kaartverkoop.

Het inschrijfformulier en het regelement zijn te vinden op onze website.

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon