Inschrijven Jeugdprins- en prinsesverkiezing

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

Hallo Peekes en Peeërinnekes,

De zomervakantie is weer voorbij en de herfst heeft weer zijn intrede gedaan. Dat betekent dat de KinderKommissie alweer een paar weken druk bezig is met de voorbereiding van de Jeugdprins en Prinses verkiezing (JPV) en het samenstellen van de Jeugdhofhouding. Deze zal plaatsvinden op zondag 20 november 2022 in de Cammeleur om 14:00 uur.

De afgelopen twee jaar hebben de Corona maatregelen roet in het eten gegooid, waardoor de JPV helaas niet door kon gaan. Dit jaar zijn de vooruitzichten gunstig en gaan we volop aan de bak met het voorbereiden van een leuke carnavalsmiddag voor de kinderen. De zaal in de Cammeleur gaat open om 13:30 uur en de toegang is gratis. De kinderen die zich hebben aangemeld, krijgen tijdens de bevestiging van de aanmelding te horen hoe laat ze aanwezig moeten zijn.

Zoals je weet mag je, als je in Dongen in groep 7-8 van de basisschool zit, of in Dongen woont en 11 of 12 jaar bent, je inschrijven voor de JPV verkiezingen via met dit inschrijfformuler. Dit formulier zal in de maand oktober ook verstrekt worden via de basisscholen in Dongen.

Tijdens de middag gaan de jongens en meisjes diverse spelletjes uitvoeren en voor elk spel kun je een aantal punten behalen. Wie die middag de meeste punten behaalt, maakt de meeste kans om Prins of Prinses te worden. Broertjes, zusjes, vaders, moeders, verzorgenden, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes, klasgenootjes en buurtkinderen zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de voorzitter van de KinderKommissie. Stuur een mail naar michelspeltie@peeenstekers.nl

Peeloof en tot 20 november,
De KinderKommissie

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon