Kaartverkoop LEUT!

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

20/07/2024

Op 3 februari 2024 wordt de 2e editie van LEUT! gehouden. Dat lijkt nog ver weg maar toch is er al nieuws. De datum staat vast, de line-up is bekend en er is korting.

Ieder jaar het zelfde format is maar saai. Daarom kiest Stichting de Peeënstekers er dit jaar voor om af te sluiten met een feestband. Maar voor dat zij mogen afsluiten komt er nog een artiestenparade voorbij. CHEFF SOLDAAT, HUUB HANGOP en de DUBBEL DJ’s verzorgen met hun optreden al voor het grootste deel van het feest. Want met hun is er wel een feestje te bouwen. Rondom de artiesten zal DJ ROYER de sfeer hoog houden. En hem kenende sweept hij de sfeer zelfs nog wat op. Als het feest lekker op gang is komen de feestnummers van LEKKE BAND om de slotklapper van LEUT! te verzorgen.

Als je vorig jaar LEUT! hebt gemist, zonde. Maar zorg dan in ieder geval dat je er dit jaar bij bent. En je hebt geluk! Want dit jaar is er een vroegevogelskorting. Vrijdag 1 december 2023 start om 11 uur de verkoop van de early bird tickets voor de 2e editie van Leut! Tickets zijn te verkijgen via de website van de cammeleur. In de gehele maand december krijg je 2,50 euro korting op de aankoop van tickets (van 17,50 naar 15 euro). Dat is toch een leutig cadeautje van de Sint!

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon