Kick-off 11.11.2023: PeeënFestival

Dennis Ariëns
Stichting de Peeënstekers

24/05/2024

De échte carnavalsvierder is het vast het niet ontgaan dat Stichting “de Peeënstekers” komend carnavalsjaar haar 66-jarig jubileum viert. Het motto “We hebben dur un nuske vur” zal in het jubileumjaar centraal staan.

Bij een jubileum hoort uiteraard een knalfeest. De voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang en afgelopen vrijdag zag dat jubileumfeest, tijdens de “kick-off” bij Café Zalencentrum De Viersprong, eindelijk het levenslicht.

Het Peeënrijk gaat op 11.11.2023 genieten van een spectaculair PeeënFestival!
Betrokkenen werden op de bijeenkomst geïnformeerd over de plannen en uitgenodigd om mee te denken over de verder invulling.

Zoals de naam al doet vermoeden vindt het PeeënFestival plaats in de open lucht. Het terrein rondom het buitenterras van De Cammeleur wordt omgetoverd worden tot een waar festivalterrein.

Op 11.11.2023 wordt om 11.11 uur uiteraard op geheel gepaste wijze stilgestaan bij deze carnavaleske mijlpaal waarna in de middag het PeeënFestival zal aanvangen.

Tot 23.11 uur kunnen alle Peeën en Peeërinnen onafgebroken genieten van écht Dongens carnavalsentertainment. Op 2 podia trakteren Dongense blaaskapellen én bands ons geheel in stijl op onvervalste carnavalskrakers. En omdat het festival voor iedereen toegankelijk moet zijn, is de entree gratis. Onder het genot van hapje en een drankje, kan iedereen zich die dag onderdompelen in onvergetelijke carnavaleske sferen.​

De komende maanden zal steeds meer bekend worden over de verdere invulling dus houd alle (sociale) mediakanalen in de gaten

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon