Stichting ‘de Peeënstekers’ volgt de ontwikkelingen en maatregelen rondom de coronacrisis op de voet. Ondanks de onzekerheid over het verdere verloop van deze crisis proberen we alle Peejen en Peejerinnen alvast inzicht te geven in de keuzes die we tot nu toe hebben gemaakt.

De Elf-elf viering wordt helaas niet georganiseerd zoals wij dat gewend zijn. In verband met de maatregelen zoals deze nu gelden, hebben we ervoor gekozen om het feestgedeelte van deze avond niet te organiseren. Wel gaan we kijken of we de bekendmaking van de hofhouding en prins Andreo via een (live)stream kunnen delen. Hierbij zijn we in samenwerking met Horeca Dongen aan het kijken naar de mogelijkheden om zoveel mogelijk Peejen en Peejerinnen op een carnavaleske wijze te betrekken bij dit mooie moment.

Na de Elf-elf viering volgt traditiegetrouw de ‘Jeugdprins- & prinsesverkiezing’ en het ‘Grand Gala du Pee’. Beide evenementen worden in ieder geval uitgesteld tot begin 2021. Samen met de verschillende commissies proberen we een alternatief te bedenken voor beide evenementen.

Begin oktober 2020 zullen we jullie opnieuw informeren over de geplande evenementen. Net als vele Peejen en Peejerinnen kijken we ontzettend uit naar carnaval in het Peeënrijk. We gaan door met de organisatie ervan zo lang de maatregelen vanuit het RIVM dit toelaten.

 

Motto 62e Carnavalsjaar

pinneke 2020 KLOMP resized

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys