Ouderenmiddag Carnaval 2024

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

Ook dit jaar is er weer een Ouderenmiddag tijdens de carnaval. Op dinsdagmiddag 13 februari wordt dit evenement gehouden in Cammeleur.

Gratis kaarten.
Het is stichting ‘De Peeënstekers’ ook dit jaar weer gelukt om gratis toegangskaarten uit te geven voor dit evenement. Met deze kaarten heeft u gegarandeerd een zitplaats. Verder is het devies: vol is vol. Vanwege de veiligheid mag maar een gelimiteerd aantal mensen toegelaten worden in de zaal.

De (gratis) kaarten zijn vanaf op zaterdag 27 januari vanaf 11.00 uur verkrijgbaar bij de Cammeleur. Reserveren is niet mogelijk en maximaal 2 kaarten per persoon.

Maar nu genoeg over toegang en kaarten. We gaan gewoon lekker, net als vanouds, een gezellig feest bouwen!

Zoals ieder jaar zal het ook dit jaar weer een rijk gevulde middag zijn. Een keur aan artiesten uit het Peeënrijk zal tussen 13.15 uur en ca. 17.30 uur een gevarieerd programma wegzetten.

We kunnen u verklappen dat we in ieder geval een sauwel hebben. Ook aan muzikale inbreng is geen gebrek.

Heeft u zin in een gezellige ouderwetse carnavalsmiddag, is uw agenda nog leeg op dinsdagmiddag 13 februari en bent u 65 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom tijdens de ouderenmiddag. De toegang is gratis (met kaart) en onze vrijwilligers zullen u in de watten leggen. De zaal van de Cammeleur gaat open om 12.45 uur.

De ouderenmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Donckhuys.

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon