Sauwelavonden 2024 beloven een bruisend spektakel!

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

19/04/2024

Bereid je voor op een weekend vol humor en vermaak, want op donderdag 25 januari, vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari 2024 staan de geliefde Sauwelavonden op het programma in de Cammeleur. Dit jaar viert Dongen de 58e editie van dit geweldige evenement, en we zijn verheugd om de acht getalenteerde sauwelaars aan jullie voor te stellen.

Het deelnemersveld is doordrenkt met ervaring en talent. Alle deelnemers hebben al eens eerder met succes in de ton gestaan, of het nu tijdens eerdere edities van de Sauwelavonden was of elders. Net als in het voorgaande jaar, zijn er drie Sauwelavonden gepland, zodat het Dongense publiek volop gelegenheid heeft om het Sauwelweekend bij te wonen.

Trea van Kuijk, de oppersauwelaar van 2023, zal haar titel verdedigen en opnieuw proberen het publiek aan het lachen te krijgen. Tom Mijnders betreedt voor de negentiende achtereenvolgende keer de ton, wat een indrukwekkende prestatie is op zich. De ervaren Rob Verkooijen en Erwin van Empel zullen de Dongense sauwelliefhebbers opnieuw trakteren op hun humor. Josine Severijns en Jelger Elzinga zijn voor de derde keer van de partij, terwijl Jan Kennekens terugkeert na een lange pauze in zijn sauwelcarrière. Nieuwkomer Liese Kimenai zal haar debuut maken in de Dongense ton, hoewel ze elders in de regio al de nodige sauwelervaring heeft opgedaan.

Dit veelbelovende deelnemersveld belooft avonden vol humor en entertainment. Houd onze website, www.peeenstekers.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de kaartverkoop en verdere informatie. Het Peeenrijk maakt zich op voor een fantastisch Sauwelweekend in 2024!

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon