Stichting de Peeënstekers viert 66-jarig jubileum en trapt carnavalsseizoen af met spectaculair PeeënFestival

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

De 11e van de 11e is altijd een bijzondere dag voor carnavalsliefhebbers, maar dit jaar markeert het een nog grotere mijlpaal. Op zaterdag 11 november 2023, de traditionele startdatum van het carnavalsseizoen, vieren de Peeenstekers hun 66-jarig jubileum met een groots jubileumfeest: het PeeënFestival. Het evenement vindt plaats in Park Vredeoord en begint om 11.11 uur ’s ochtends.

Het PeeënFestival belooft een dag vol feestelijkheden en vermaak te worden. De hoogtepunten van het programma zijn onder meer de onthulling van de nieuwe prins of prinses en zijn/haar hofhouding, die de festiviteiten officieel zullen openen. Daarna staat een dagvullend programma te wachten, met optredens van lokale artiesten, bands, CV’s en kapellen.

Dit jubileumjaar en de start van het carnavalsseizoen op een zaterdag maken dit PeeënFestival extra speciaal. We hebben een indrukwekkende line-up van Dongense artiesten en muzikanten samengesteld. Het festivalterrein zal twee podia hebben waarop artiesten afwisselend zullen optreden, zodat er altijd iets te beleven valt. Daarnaast wordt er een eet- en drinkplein ingericht waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

Het programma van het PeeënFestival zal de komende weken verder worden bekendgemaakt, maar één ding is zeker: het belooft een dag vol plezier, muziek en festiviteiten te worden. Het PeeënFestival eindigt om 20.11 uur in de avond.

Datum: Zaterdag 11 november 2023
Tijd: Vanaf 11.11 uur ’s ochtends tot 20.11 uur ’s avonds
Locatie: Park Vredeoord, Dongen

Voor meer informatie en updates over het PeeënFestival, bezoek onze website op www.peeenstekers.nl of volg ons op sociale media.

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon