Waar een klein dorp, groot in kan zijn!

Roland Snoeren
Stichting de Peeënstekers

13/06/2024

Wat zijn wij, als Stichting de Peeënstekers, overladen met positieve reacties op het allereerste PeeënFestival afgelopen 11-11. Ons 66e carnavalsseizoen kon niet beter van start gaan dan met dit geweldige evenement en al die enthousiaste Peeën en Peeërinnen.

Dit grote succes was nooit bereikt zonder de medewerking van onze horeca partners; Café- Zalencentrum De Viersprong, Café de Salamander en De Cammeleur. En natuurlijke onze partners van licht en geluid; AVL Productions, AVEvent Supply en Marco Faro Techniek. Wij willen hen nogmaals bedanken voor hun inzet en de fijne samenwerking!

Ook waren de sponsoren van essentieel belang voor dit mooie festival. Zowel op financieel als materieel vlak. Daarom grote dank aan:

Berende Timmerwerken, TEC EU, Erik Baijens Onderhoudsbedrijf, SDT Dongen, De Bie Grondwerk & Infra, A.C.R Group, MT Dak en Gevelbouw, Luux sign & more, Gebr. Jansen B.V. , Fremat Verhuur, A++Advies, Oranje Comité Dongen, Stichting Dongense Jeugdraad, Scouting Laurentius, Stichting OCD, Stichting Jacques de Leeuw, Gemeente Dongen, Stichting Parkplezier en de Leden van de ‘Club van 66’.

En natuurlijk hadden we geen festival gehad zonder de optredens van eigen Dongense bodem van:

Hoe ist!, WOW, Hierzènwedan, De Duckers, De Uitslaopers, De Vrije Tijdrekkers, Blaospiepel, Hofkapel de Peeënstampers PLUS, Jeugdhofkapel de Peejekraokers, DJ Joris de Man, Kars van Nus met band, Mork en de Jaankers, De Klik Extended, De Loswalklinkers, CV Astmarkwatsis, De Klinkers, De Sjonnies, Sjips meej Dipsauws, CV PPEM, CV De Bøxskusz, GG Wei, De Veterinnen, CV De Begaojers, Feestband BAM! en solisten Monique van Ham, Rob Heijkant en René Broeders.

En al deze optredens werden aan elkaar gepraat door presentatoren Erwin van Empel en Rick van Kempen. Bedankt voor jullie bijdrage op deze dag!

De commissie Inrichting & Versiering bedanken we voor het opknappen van het zegel met Manneke Pee en voor de aankleding van het festival. En zonder commissie PeeënFestival geen festival, dus ook jullie hartstikke bedankt voor de organisatie van dit geweldige evenement!

Stichting de Peeënstekers kijkt uit naar de volgende evenementen komend weekend; zaterdag 25 november het Grand Gala en Blèr du Pee bij Café de Salamander en zondag 26 november de Jeugdprinsverkiezing bij Jeugdcentrum de Poort. Hopelijk zien we jullie daar weer!

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon