Programma

De 11e van de 11e belooft een onvergetelijke dag te worden voor carnavalsliefhebbers in Dongen. Stichting De Peeënstekers viert namelijk op zaterdag 11 november 2023 haar 66-jarig jubileum met een groot feest: het PeeënFestival. Dit feest markeert tevens de traditionele start van het carnavalsseizoen en vindt plaats in Park Vredeoord.

Het PeeënFestival staat garant voor een dag vol festiviteiten en vermaak. Na een spectaculaire onthulling van de nieuwe prins of prinses en zijn/haar hofhouding om 11.11 uur volgt een dagvullend programma met lokale artiesten, bands, CV’s en blaaskapellen.

Artiesten/Bands: CV PPEM, CV Astmarkwatsis, GG Wei, De Klinkers, De Sjonnies, Sjips meej Dipsauws, CV De Bøxskusz, De Veterinnen, CV de Begaojers, ’t Aauw Loof, De Loswalklinkers, De Klik Extended – Frank van Heteren met band, Kars van Nus met band, Mork en de Jaankers, en DJ Joris de Man.

Kapellen: Hofkapel de Peeënstampers, de nieuwe Jeugdhofkapel, Blaospiepel, Hoe Ist?!, De Duckers, Hierzènwedan, De Uitslaopers, WOW, De Vrijetijdrekkers.

De grandioze slotact “meej zun alle” wordt verzorgd door feestband BAM!

Programma in het kort:

  • 10:00 uur – Festivalterrein open voor bezoekers
  • 10:11 uur – Ontvangst genodigden en afleggen oud Prins en gevolg
  • 11:11 uur – Onthulling nieuwe prins(es), adjudant en hofhouding
  • 11:45 uur – Start muzikaal programma op de twee podia
  • 20:11 uur – Afsluiting

De inwendige mens wordt tijdens het festival natuurlijk niet vergeten. Buiten de drankjes is er een variëteit aan eten, zoals een frietkraam en heerlijke soepen en stamppotten. Deze kunnen betaald worden met speciale jubileummunten die enkel geldig zijn op 11-11-2023. De munten kosten € 2,75 per stuk. Overgebleven munten kunnen worden ingeleverd of mogen gedoneerd worden ten behoeve van het kindercarnaval in ’t Peeënrijk.

Alle optredende artiesten, bands en kapellen verschijnen op twee podia: het Sjaan Berende Timmerwerken podium en het TEC EU podium. A.C.R. Autoschade uit Sprang-Capelle en Sloop- en Demontage Techniek Dongen (SDT) maken het plaatsen van twee podia mede mogelijk. Naast deze vier podiumsponsors zijn er nog andere sponsors en donateurs die de grootse viering van 11-11 mede mogelijk maken: Fremat, De Bie Grondwerken, sPeeSjoal, Erik Baaijens Onderhoudsbedrijf, Gebr. Jansen, Stichting OCD en Stichting Jacques de Leeuw.

En zonder horeca, licht en geluid geen festival, daarom bedanken wij in het bijzonder Café – Zalencentrum De Viersprong, Café de Salamander, de Cammeleur, AVL productions, AVevent Supply & Marco Faro Techniek voor hun bijdrage op deze dag.

Het belooft een onvergetelijke dag te worden vol plezier, muziek en festiviteiten. Zet 11 november 2023 in je agenda en kom met vrienden en familie deze mijlpaal vieren. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dag!

Belangrijke informatie:
Datum: 11 november 2023
Tijd: 10:11 uur – 20:30 uur
Locatie: Rondom het Park Podium in Park Vredeoord

Huisregels:

  • Geen alcohol onder de 18 jaar
  • Tussen 18 en 25 jaar is een 18+ bandje verplicht (verkrijgbaar bij muntenbar)
  • Geen eigen etenswaren & dranken toegestaan

Stichting 'de Peeenstekers'

Motto 66e Carnavalsjaar

Motto Carnaval

Steun het Peeenrijk

Word sponsor ›
© 2024 Peeënstekers Pee icon